ANSLAGSTAVLA

Anslagstavla!


Här kan du som medlem annonsera och efterlysa!

Har du något du vill sätta upp på anslagstavlan? Formulera innehållet i annonsen med text, bild och kontaktuppgifter och maila till oss via

info@hampa.net

Hampakurser online - onsdagar i oktober kl. 18:30 - 20:00


Är du nyfiken på att lära dig mer om industrihampa? Vi får många förfrågningar om föreläsningar och vill därför bjuda in er gemensamt till fyra onsdagskvällar i oktober. Vi har satt ihop kursmaterial som folkbildning tillsammans med Medborgarskolan och lagt upp kvällarna efter de tematiska frågor vi oftast får. Vi hoppas kunna bidra till att så frö för morgondagens innovation. Ta chansen att utöka ditt nätverk och kunskap kring industrihampa. 

Häng med på fyra kurser, du kan välja att signa upp på en, flera eller alla tillfällen, se RSVP-länkar nedan.Här erbjuds ni övergripande kunskap om industrihampa som innovation för en biobaserad och plantbaserad framtid, därefter fördjupar vi oss kring tre tematiska användningsområden:

- 5 oktober kl. 18:30 - 20:00 - Innovation för en biobaserad & plantbaserad framtid
- 12 oktober kl. 18:30 - 20:00 - Framtidens mat
- 19 oktober kl. 18:30 - 20:00 - Framtidens byggnader
- 26 oktober kl. 18:30 - 20:00 - Framtidens garderob

Föreläsningar hålls av Clara Norell, Byggnadsingenjör och Grundare av SHI - Svensk Hampaindustri AB, som även bjudit in intressanta gäster.

Årsmöte för Hampanätet a.k.a. Industrihampaföreningen i Sverige

Tid: 24 April 2022 kl 13:00 - 16:20

Plats: Digitalt via Zoom. Maila dinanmälan tillinfo@hampa.net

Vill du arbeta med hampa? Mossagården söker projektledare! Se annons för mer info och kontaktuppgifter.